Nb! Ved bestilling av bord til flere enn 11 personer eller bestilling etter kl 16:00 av bord til samme dag så kan det desverre ikke bookes online. Da ringer du oss for personlig service på telefon: 99 24 3663

Navnet er FOOD ASYLUM

Og det er en grunn til det. Vi vil gjennom navnet fortelle at vi tar dette på største alvor. For oss markerer navnet et løfte – til deg som kunde, gjest og besøkende. Asyl, eller fra gresk asylos, betyr blant annet ukrenkelig, eller hellig om du vil. Og det er matopplevelser for oss – hellig.

Vi serverer sushi & sticks

sushi & sticks leser du, men hva tenker du? En Sushi restaurant? Til det er svaret både Yes’n’No.

- Yes

Vi serverer Sushi hvor klassisk japansk håndverk smeltes sammen med moderne smaker.

- No

Vi serverer ikke bare rå fisk hos oss. Sticks i mange varianter skal pirre dine smaksløker. Vi liker sticks; nei vi faktisk elsker sticks! Du må rett å slett komme å prøve.

Vi kan love deg en matopplevelse enten du liker rå fisk eller ikke.

Vi startet ikke opp Food Asylum fordi Kristiansand trenger enda et ”mainstream” spisested, hvor pizza, pasta, burger og halvfabrikater danner rammen for en kulinarisk opplevelse som i beste fall inngir til et tvilsomt terningkast – og et gjesp på størrelse med Grand Canyon.

Vi startet ikke opp Food Asylum for å gi deg samme opplevelse som om du spiste middagen i hvilken som helst ”tretten på dusinet” restaurant.

Vi startet ikke opp Food Asylum for at du skal lide deg gjennom en begivenhetsløs spisestund. Vi vil bevise at det går an å kombinere utsøkt kvalitet med en god dose galskap – alt pakket inn på en måte som ingen andre har gjort. Vi skal gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Vi startet opp Food Asylum nettopp for å gi deg et spisested hvor det noen ganger skjer noe uventet – noe annerledes, og ingenting er ”hugd i sten”. Vi avskyr rutiner, foruten på kjøkkenet. Vi applauderer hver gang vi bryter et mønster og gir våre kunder en wow-opplevelse. Det være seg på smak, presentasjon, atmosfære, kvalitet, eller en kombinasjon av alle.

Du velger selv om du vil besøke oss. Det er ditt valg. Men dette skal du vite: Får vi muligheten ønsker vi å gi deg en enestående opplevelse; uansett!Design: Fundament | CMS by Makeweb 

Drikke